Отдел за деца до 14 години

   Отделът е разположен извън централната сграда на библиотеката. Функционалната база, библиотечно-информационният и кадрови ресурс предоставят добри възможности за работа с читатели до 14-годишна възраст.

Фондът наброява над 24хиляди тома. Чрез система от каталози и картотеки са създадени условия за получаване на необходимата информация, съобразно учебните програми и читателските интереси на учащите се, подпомага учители и родители. Залата за свободен достъп, обособените читателски места за самостоятелна работа, организираните публични прояви, превръщат отдела в привлекателен център за младите читатели. С учениците се организират уроци-беседи за получаване на библиотечно-библиографски знания. Детският отдел осъществява своята дейност в сътрудничество и организиране на съвместни изяви с детски и учебни заведения, с неправителствени организации и творчески съюзи.

Библиотечни специалисти:
Росица Дочева - библиотекар
Нела  Инкова - библиотекар
Даринка  Гавазова - библиотекар

Адрес: 7200 град Разград, ул. Грънчарска № 3
Тел.084/632 218;GSM  0878643952;e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Работно време:
Делнични дни - от 9.00 до 18.00 часа

UNDP
Сайтът е изработен с финансиране от UNDP по програма „Глоб@лни библиотеки – България”
Грантова схема за финансиране на иновативни проекти – 2013.
Global LIb